Keizer Karel

Dorpsfeest

De historische evocatie werd een echt dorpsfeest met tal van meewerkende verenigingen en sponsors.

Met medewerking van: het echtpaar Verhaeghe- van Kan (eigenaars Kasteel), Gemeentebestuur Anzegem, Culturele dienst Anzegem, Bibliotheek Anzegem, Davidsfonds, KF St.-Cecilia Vichte, Toneelverenigingen Streven en de Schietspoele, 11-novembercomité, Landelijke Rijvereniging Sint Arnoldus Anzegem, KSA, KWB, Femma, OKRA, KVLV, KSA, Gezinsbond, Markant, ouderverenigingen en Gemeenteschool, “de beukennoot” en Vrije Basisschool “de ranke” Vichte, sportverenigingen Vichte, Middeleeuws Collectief Brugge, Ultreya Brugge, VZW “De Gouden Boom” Brugge, en vele enthousiaste vrijwilligers

Ontwerp LOGO: Trien Byttebier , fotografie en grafische vormgeving

Sponsors: zie affiche

Organisatie: De Spinspoele Vichte

Voorzitter: Dr. Luc Vandamme, Bosstraat 14 8570 Vichte

Secretaris/verslaggever: Karl Lanneau, Klijtstraat 61 Ingooigem

Penningmeester: Tino Gabriël, Kerkdreef 28 8570 Vichte

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *